█ ▲ ♫ ♪

2013-12-31

Det här året har varit fyllt med både jobbiga och bra stunder. 
Den 2:a april förlorade jag min katt till himlen. Var den jobbigaste dagen och veckan i hela mitt liv då jag grät konstant och minsta tanken på Tessan fick mig att gå sönder inombords.
Den 8:e maj såg jag One Direction i Stockholm med min bästa vän Bella. Något av det mest magiska jag har varit med om i hela mitt liv.
Den 17:e maj var det 2 år sen min älskade vovve gick bort. Han var den bästa första och enda hund jag någonsin har haft och kommer ha.
Köpte mig en Ipad 2 som jag har velat ha så länge, det sved i plånboken men lätt ett av dom bästa köpen jag har gjort!
Den 10:e oktober hälsade vi välkommen till Iris, våran lilla kattunge som idag är lycklig och glad.
Den 24:e november fyllde jag äntligen 18 år. Håller på förfullt med mitt körkort som jag hoppas på att klara i början av 2014.
Annars har jag hunnit med allt möjligt, varit med kompisar, köpt biljetter till ännu en konsert med One Direction i Stockholm den 14:e juni med bästis!!!!!, käkat ute väldigt ofta, umgåtts med Elin i min klass som betyder så himla mycket, blivit blond över sommaren, varit på kirunafestivalen, 
firat massa födelsedagar, varit på fester och på krogen och fått jullov.
Än så länge ser 2014 ljust ut förutom att man måste börja jobba och ta tag i sitt liv, för alla säger ju någongång i livet att man inte vill växa upp, så känns det varje dag för mig haha.
Men vi får se vad 2014 har att erbjuda!
Önskar er ett gott nytt år!