█ ▲ ♫ ♪

bouncer

Det var min första krogenkväll igår, aldrig varit så berusad av alkohol som jag var igår haha, kunde knappt gå rakt. Kvällen började iallafall med att jag och Bella käkade middag här och drack cider och vin. Sen kom Petra förbi och vi tvingade med henne på krogen. Vi for då till Olles något för sent för att bli insläppta så vi kom inte in. Vi gick då till Statoil för att gå på toa men den var ju såklart trasig så jag och Petra och några andra drog till Bonsai. Kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig, men det var ju några trevliga stunder då och då!
 
Gammal bild!
 

Where We Are Tour 2014

 
(bilder snodda från Bella)
 
Ja det här är min suprise!
 
Ja det här händer faktiskt igen. Känner mig helt mållös och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Att få se pojkarna(snarare männen) en andra gång har alltid varit en dröm och nu när jag får det så vill jag bara springa omkring och skrika. Deras nya album slår alla andra och tänk att få höra Through The Dark live! ÅH så jag längtar!!! ♥♥
Vi har sektion blå, ni ser ju vart det är och vi kommer vara så nära att vi typ kan tafsa på dom, herregud.
 

suprises

Har en suprise till er senare, vid 8-9 tiden kanske! 
Glömde säga att jag skar upp min tumme när jag och mamma gjorde smörgåstårtor, skar upp hela sidan på övre tummen så jag har ett ganska så stor sår där nu.
Har inte ännu börjat skriva mitt tal och jag ska göra det imorgon haha. Så jag måste börja med det nu haha.
Vi hörs ikväll!