█ ▲ ♫ ♪

“There is no gesture more devastating than the back turning away.”

Sitter just nu ensam hemma, ska göra lite kyckling och ris till lunch(en väldigt sen lunch) och sen vet jag inte vad jag ska göra. Ut och sola kanske.
 

 
Annars sitter jag och kollar på konsekvenser av mobbning. Det är hemskt att se hur dåligt någon kan få en att må, hur smärtsamma ord är, vad man gör för att må bättre. Det är hemskt att veta att människor tar livet av sig varje dag på grund av mobbning. Ingen förtjänar att bli mobbad, oavsett vart du kommer ifrån, hur du ser ut, hur du pratar, vilken religion du har, vilka kläder du använder, vilka intressen du har, hur du mår inombords, om du har ärr på armarna eller ben, vilken musik du lyssnar på, vilken sexuell läggning du har. INGEN förtjänar det. Alla är olika, och vi är den vi är. Jag har själv upplevt en lättare mobbning, jag var 13 år, hade precis börjat 7:an och jag mådde så dåligt över mig själv på grund av orden jag fick höra. Jag har alltid varit en stark person, har alltid stått upp för mig själv, och det var det jag gjorde. Jag sa till min mentor och jag fick det att sluta efter någon dag. Jag vill inte tänka på hur dom, som får uppleva hemskare ord, misshandel, och mobbning över internet, mår. Jag blir så ledsen att en människa kan göra så mot någon annan. Hur hjärtlös kan man vara, inget medlidande, inget alls. Bara en massa handlingar som gör att man mår så psykiskt dåligt att man inte vill leva längre. Jag hoppas att dom som blir mobbade vågar och vill säga ifrån, vågar vara starka för sin egna skull och att dom hoppas att det ska bli bättre. Få ett slut på mobbning, för det gör ingen nytta i livet.
 
 

i'm flying so high i can't get down

Veckorna går framåt, ser fram emot sommarlov mer än vad jag gjorde förra året, har sommarjobb på ormberget, och jag förlorar 3 veckor av lovet pga det. Ska baka massa fika denna vecka och nästa, bakade en tårta igår till Martin som tog tre ½ timma att göra. Ska baka på torsdag, på fredag och på tisdag. 
Varit på O'learys med klassen idag, bowlat och blivit bjuden på mat av skolan. Mysigt. Gått skola till halv 5, väntade på pappa, och for hem med honom.Ska iallafall ta en powernap nu och sen ta lite glass med oreofrosting!
Uppdateringen är inte min högsta prioritet just nu(det är den aldrig haha), men bara så ni vet varför jag inte bloggar!
xoxo
 
En av dom tårtorna jag faktiskt är riktigt stolt över!
 
 

bring me back to life

Haft två otroligt bra dagar i Stockholm med Bella. Vi har gått på stan, sett One Direction, som förövrigt var den bästa kvällen jag har varit med om. Har aldrig upplevt något så magiskt som då och att se tusentals, ca. 35000 personer samlade på ett och samma ställe för att hylla och älska One Direction är så fint. Dom gjorde hela konserten jättebra och jag kan fortfarande inte fatta att jag har sett dom. Vi har också sovit så jäkla skönt i våra hotellsängar.
Hotellet, Scandic Grand Central, är ett superfint och mysigt hotell, så jag rekommenderar att bo där! Vi har ätit massa gott, haft så satans ont i fötterna, myst framför tv:n, sprungit fram och tillbaka för att hämta is i ismaskinen, fastnat i hissarna, gått lite vilse.
Men det är en av dom bästa resorna jag har gjort och jag kommer aldrig glömma den!
Mest troligt så far jag och mamma till Stockholm till sommarn eller nästa sommar, då ska jag shoppa loss, eftersom jag inte hittade så jättemycket denna gång. Köpte bara två par trosor, en drömfångare, present åt min syster och godis till min familj. Det är allt, brände cirka 700-800 spänn, och det är allt haha.
Nu ska jag iallafall lägga upp ett ton med bilder, så ger er bara en liten varning.
 

Hotellfrukosten kan ha varit det godaste med allt haha.
Dom hade så fina citat på väggarna i hotellet!