█ ▲ ♫ ♪

oh you got a fire, and it is even burning in the rain.

Ber väldigt mycket om ursäkt för dålig uppdatering, haft för mycket att göra, speciellt nu när jag jobbar.
Kan inte heller lova att den kommer förbättras.
Vårat jobb är ändå ganska chill om man tänker på det, men det är mycket som måste fixas.
Jag, Felicia och Fanny ska sälja jordgubbar inne i stan på Köpmantorget med 4 andra företag, vi kommer sälja tygpåsar, isthé, smoothies, milkshakes, läsk, jordgubbar, och en unik chans för barn att rita motivet på sina egna t-shirts. Vi döpte vårat projekt till Sommartider på Köpmantorget
Vi har invigning på onsdag kl. 12.30 på Köpmantorget, men vi tjuvstartar försäljningen redan imorgon och börjar sälja vid 11.
Kom gärna och hälsa på och köp något fint eller gott!
Jag står också själv och säljer från och med imorgon tills på måndag, eftersom Fanny och Felicia dom jävlarna ska till Peace & Love och blir borta i 6 dagar.
Har haft stora problem med att hitta transport för att hämta jordgubbarna, men löste det genom att bo hos min faster som för nuvarande är i Norge och jobbar. Kommer bo där i en vecka, far väl hem lite då och då om jag har tid. Cyklar till Coop på örnäset för att hämta jordgubbarna, sen är det mot stan för att sälja.
Jag hoppas allt löser sig så bra som möjligt!
Nu måste jag duscha och hoppa i säng!
Kom jättegärna och köp något eller så kan ni bara komma och kolla och hälsa lite grann!
xoxo
Du kan gilla Sommartider på Köpmantorget HÄR !!

norrländsk accent

Hej!
Väldigt dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp med att sova haha.
Hade första dagen av jobbet idag, därav kick-offen, lärde känna massa fina människor, samarbetat som tusan, kommit på ett företag med 3 andra som heter Delmira(ett fejkföretag, bara en övning haha), ätit lunch i solsken, pratat med Fanny och Felicia.
Missade också två bussen med några minuter, väntade då på mamma som slutade 3. Blev upphämtad på loet, for hem, gick och la mig i en timma, gick upp och gjorde middag, fetaostfärsbiffar med pommes duschesse och grönpepparsås. Svinigt gott!
Suttit vid datorn sen dess, hunnit duscha och har hunnit gå ut med mamma och vattnat i växthuset. Ska fixa till i jordgubbslandet i helgen så det blir fint, hoppas på lite fler jordgubbar nästa år.
Nu ska jag sätta mig och kolla om PewDiePie har uppdaterat på YouTube, hoppas på en Amnesiavideo!
xoxo
Här har ni en helt underbar låt, älskar texten och melodin.
Länken är till Spotify, hittade tyvärr ingen video på YouTube.
Brofist till er!

sommarlov och student

Fått sommarlov och min fina bror har tagit studenten.
Kan inte fatta att jag redan har gått ut ettan, kändes nyss som att det var 6:an vi gick i.
Kan inte heller förstå att Kristoffer har gått ut skolan. Han var himla fin i sin kostym och studenthatt, kände att ögonen fylldes lite med tårar. Firade Krilles student med Bella, var skönt att få umgås med henne, vi åt smörgåstårta, åt vanlig tårta, drack läsk, försökte mysa med katten men hon verkar hata Bella, vet inte varför.
Idag vaknade jag vid 12, fick ett ganska tråkigt besked på facebook som jag blev lite orolig över, men det ordnar sig nog.
Gjort middag till mig och Krille, grillat och potatisgratäng, han ska snart fara iväg och fiska, då får jag huset för mig själv.
Ska se film och ta det lungt i massor, kan behöva det.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.
xoxo
Träffade också Sara, så otroligt fin hon var, en helt underbar tjej.
Syskonen Karlsson!