█ ▲ ♫ ♪

burn baby burn

Gör bara ett litet blogginlägg då Felicia och Fanny kommer.
Vi ska käka massa gott och sen drar Felicia iväg och Fanny stannar kvar ett tag.
Gonna be great!

call me maybe

Okej, nu är det såhär.
Jag har bestämt mig för att lägga ner bloggen då jag varken har energi eller lust till att blogga längre.
Ibland har jag bara alldeles för mycket i skolan, och då vill jag inte ens blogga.
Och då får jag skuldkänslor för att jag sviker mina få läsare jag har genom att inte blogga.
Det där är vad jag önskar att jag skrev.
Istället skriver jag såhär:
Hej!
Idag har jag städat som ett as och ätit grillat.
Det var min dag :)
Nu ska jag sitta i min ensamhet och försöka laga min jävla äckeldator som jag snart slänger i väggen.
Tar nog en bloggpaus i några dagar också, har verkligen ingen lust att blogga längre.
Jag skriver ett inlägg när jag är på g till att börja igen!
xoxo

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

 

Folk runtom världen klagar på ryggont, eller att det inte finns någon mat i kylskåpet fast det gör det, medans bebisar och barn lider hela tiden, 24/7 då dom inte har någon mat alls, dom blir sjuka, och allt vi gör är att sitta och klaga? Alla kan göra skillnad på sitt eget sätt, detta gör jag för att känna mig bättre i mitt hjärta, för att hjälpa till på det enda sätt som jag kan, sprida vidare. Jag vet inte om ni vill hjälpa eller inte, men gör det ni kan ändå. Skriv ett blogginlägg, skänk pengar, bli en fadder osv. Det gör verkligen skillnad.